Word jij ook vriend van SIJM ?

Word jij ook vriend van SIJM?
 
Enkele weken geleden is de huidige ijsbaan door de gemeente overgedragen aan onze stichting. Wij gaan er een prachtige nieuwe voorziening van maken met niet alleen een schaatsovaal, maar ook een ijshockeybaan en krabbelbaan voor de allerkleinsten. Kijk op de achterkant om een indruk te krijgen.
Buiten het schaatsseizoen kan de baan ook worden gebruikt voor andere sporten zoals skeeleren, skaten, rolschaatsen, hardlopen, fietsen enz.
De kosten zijn begroot op € 456.000 incl. 21% BTW. De gemeente draagt € 225.000 bij en van het Sociaal Cultureel Fonds (S.C.F.) hebben we al € 50.000 gekregen. We hebben de toezegging dat we van het S.C.F. bovendien een bedrag van € 100.000 gunstig kunnen lenen. Maar ja, u begrijpt dat leningen moeten worden terugbetaald. Dus lenen we liever niet. Hoe dan ook, het startkapitaal is er dus.
Maar we hebben voor de aanleg dus nog een tekort van € 181.000.

Deze week zijn we daarom een actie begonnen onder de Maasdrielse bedrijven.

Via deze brief richten we ons ook rechtstreeks tot de bevolking en dus tot u.

Word jij ook vriend van SIJM?

Als je vriend wordt voor 50 euro, ontvang je een bronzen seizoenkaart geldig tot en met 2030;

Als je vriend wordt voor 100 euro, ontvang je een zilveren seizoenkaart geldig tot en met 2035;

Als je vriend wordt voor 200 euro, ontvang je een gouden seizoenkaart geldig tot en met 2040.

Wilt u gebruik maken van een van deze speciale seizoenkaartaanbiedingen dit geldt enkel voor het schaatsen, ga dan naar onze website www.ijsbaankerkdriel.nl. Daar ziet u hoe u vriend van SIJM wordt en kunt u kiezen voor een bronzen, zilveren of gouden seizoenkaart.

Maar u kunt met ons alle kanten op, en als u liever een bedrag overmaakt los van het bovenstaande, zijn we u natuurlijk ook zeer dankbaar.
Uw bijdrage kunt u dan overmaken op NL 78 RABO 3295 6743 37 ten name van Stichting IJsbaan Maasdriel.
Wilt u met ons contact opnemen n.a.v. deze brief? Bel dan een van de volgende bestuursleden: Ko Hooijmans 06-21246813, Casper Welling 06-28269303.

Bij voorbaat dank voor uw reactie en tot ziens op de ijsbaan.

Het bestuur van de Stichting IJsbaan Maasdriel (SIJM)

e-mail: info@ijsbaankerkdriel.nl
website: www.ijsbaankerkdriel.nl

 
word sponsor
help ijsbaan kerkdriel
Wil jij ons helpen? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het klaarmaken en/of prepareren van de ijsbaan. Daarnaast is Stichting IJsbaan Maasdriel is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
2024 © Ijsbaan Kerkdriel
Ontwerp & Realisatie door Online Identity