Nieuws

Word jij ook vriend van SIJM ?
Enkele weken geleden is de huidige ijsbaan door de gemeente overgedragen aan onze stichting. Wij gaan er een prachtige nieuwe voorziening van maken met niet alleen een schaatsovaal, maar ook een ijshockeybaan en krabbelbaan voor de allerkleinsten. Kijk op de achterkant om een indruk te krijgen.
Buiten het schaatsseizoen kan de baan ook worden gebruikt voor andere sporten zoals skeeleren, skaten, rolschaatsen, hardlopen, fietsen enz.
Lees meer
HET PLAN
Na uitgebreid onderzoek, overleg met KNSB en andere schaatsbanen in Nederland is dus gekozen voor een baanconstructie à la Winterswijk. Het betreft in het kort, een geïsoleerde funderingsconstructie waarop een asfaltbaan is aangelegd. Met behulp van een automatische sproei installatie (zelfrijdend) wordt bij vorst, constant een minimale hoeveelheid water opgebracht. Het afgelopen jaar werd reeds 2 x geschaatst op een baan van één-nacht-ijs. Wellicht zag u onlangs in het nieuws dat Frank Vreugdehil op dezelfde baan met-één-nacht-ijs, succesvol een aanval op het werelduurrecord deed.
Lees meer
word sponsor
help ijsbaan kerkdriel
Wil jij ons helpen? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het klaarmaken en/of prepareren van de ijsbaan. Daarnaast is Stichting IJsbaan Maasdriel is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
2024 © Ijsbaan Kerkdriel
Ontwerp & Realisatie door Online Identity