Online bestellen

Enkele weken geleden is de huidige ijsbaan door de gemeente overgedragen aan onze stichting. Wij gaan er een prachtige nieuwe voorziening van maken met niet alleen een schaatsovaal, maar ook een ijshockeybaan en krabbelbaan voor de allerkleinsten. Kijk op de achterkant om een indruk te krijgen. Buiten het schaatsseizoen kan de baan ook worden gebruikt voor andere sporten zoals skeeleren, skaten, rolschaatsen, hardlopen, fietsen enz.
De kosten zijn begroot op € 456.000 incl. 21% BTW. De gemeente draagt € 225.000 bij en van het Sociaal Cultureel Fonds (S.C.F.) hebben we al € 50.000 gekregen. We hebben de toezegging dat we van het S.C.F. bovendien een bedrag van € 100.000 gunstig kunnen lenen. Maar ja, u begrijpt dat leningen moeten worden terugbetaald. Dus lenen we liever niet. Hoe dan ook, het startkapitaal is er dus. 

Word jij ook vriend van SIJM?

Als je vriend wordt voor 50 euro, ontvang je een bronzen seizoenkaart geldig tot en met 2030.
Als je vriend wordt voor 100 euro, ontvang je een zilveren seizoenkaart geldig tot en met 2035.
Als je vriend wordt voor 200 euro, ontvang je een gouden seizoenkaart geldig tot en met 2040.
 
word sponsor
help ijsbaan kerkdriel
Wil jij ons helpen? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het klaarmaken en/of prepareren van de ijsbaan. Daarnaast is Stichting IJsbaan Maasdriel is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
2024 © Ijsbaan Kerkdriel
Ontwerp & Realisatie door Online Identity