Schaatsen op de ijsbaan in Kerkdriel??


Nou die kans is wel heel klein. Hoe komt dat? We weten natuurlijk dat er Corona maatregelen van kracht zijn. Landelijk is er echter wat ruimte geschapen om onder bepaalde voorwaarden te kunnen en mogen schaatsen. Dat geldt voor de jongeren tot 17 jaar die zelfstandig kunnen komen schaatsen. Ouders kunnen en mogen dan niet op de baan. Voorts zou de kantine dicht moeten blijven. Is te regelen denken wij. Overigens moet de gemeente dan nog wel akkoord gaan met een en ander.
Ook vriest het hard genoeg, dat is het punt niet. Maar misschien heeft u het zelf al gezien……
Er ligt sneeuw op de baan. En dat laagje sneeuw is de grote spelbreker. Toen het begon te sneeuwen was het water al ver afgekoeld. De eerste sneeuw vormde een bros laagje ijs en vervolgens bleef de rest van de sneeuw daar op liggen. Dit laagje sneeuw isoleert nu zodanig dat het ijs eronder op dit moment niet dikker wordt. Het is nu ca. 2 ½ cm dik en dat is veel te weinig. Misschien dat dat nog verandert als de temperaturen de komende dagen nog verder zakken…wie weet?
Jammer maar vooralsnog kan de ijsbaan dus niet open. Zodra daar verandering in komt hoort u dat via Faceboek.
 
word sponsor
help ijsbaan kerkdriel
Wil jij ons helpen? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het klaarmaken en/of prepareren van de ijsbaan. Daarnaast is Stichting IJsbaan Maasdriel is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
2021 © Ijsbaan Kerkdriel
Ontwerp & Realisatie door Online Identity