Laatste keer schaatsen op de oude baan

In de raadsvergadering van februari jl. deden Burgemeester en wethouders van Maasdriel een kredietvoorstel voor de vervanging van de bodemafsluiting onder de ijsbaan van Kerkdriel. De waterdichtheid laat namelijk al jaren te wensen over waardoor het steeds moeilijker werd om een kwalitatief goede ijsvloer te krijgen. De gemeenteraad besloot echter om eerst nog eens te laten onderzoeken of de baan ook voor andere activiteiten geschikter gemaakt kan worden. Stel je voor dat er voor allerlei andere sporten het gehele jaar een mooie asfaltverharding beschikbaar kan zijn …… rolschaatsen, wielrennen, hardlopen, skeeleren,  bedenk het maar. Alleszins de moeite waard om die mogelijkheid goed te onderzoeken. Een wijs besluit dus. Het bestuur van SIJM (stichting ijsbaan maasdriel) is benieuwd naar de uiteindelijke beslissing van de raad.

Intussen komen we toch al een beetje in de wintersfeer. De weersberichten laten steeds lagere temperaturen zien. Het is er natuurlijk ook de tijd voor. Nu maar hopen dat er weer eens een echte winter komt zodat we met een goed schaatsseizoen afscheid kunnen nemen van de huidige baan.

In ieder geval is alles in gereedheid gebracht voor de komende winter. SIJM is er klaar voor! Al het materieel, sneeuwschuivers, rolbezems, blowers en natuurlijk de dweilmachine, staat tip-top in orde, klaar voor gebruik.
word sponsor
help ijsbaan kerkdriel
Wil jij ons helpen? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het klaarmaken en/of prepareren van de ijsbaan. Daarnaast is Stichting IJsbaan Maasdriel is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
2021 © Ijsbaan Kerkdriel
Ontwerp & Realisatie door Online Identity